contact@lundgreens.com
+45 70 26 88 55

Stærke partnere

ubs

Lundgreen’s Capital – Kina administreres af UBS Luxemburg som er en del af den schweiziske storbank UBS. Banken er samtidig en af verdens største kapitalforvaltere og er derfor særdeles erfaren i at administrere fonde og sikre, at alt forløber og afvikles korrekt. Mange finansielle virksomheder ønsker at få deres investeringsforeninger administreret af UBS, men der kun få som kommer igennem de krav som UBS stiller.

 

 

nordnet 1

Banken er kendt for sin aktiehandelsplatform, og er dermed blevet Nordens største og bedste inden for sit felt. Det er et helt natuligt valg for Lundgreen’s Capital – Kina at have en distributionsaftale med et kvalitetsnavn som Nordnet.

 

 

notz stucki

Denne schweiziske fondsmægler har eksisteret gennem mere end 50 år og er særdeles god til kapitalforvaltning. Notz-Stucki sørger for at udføre alle de handler som Lundgreen’s Capital – Kina rådgives til at indgå. Således er det Notz-Stucki som har adgang til investeringsforeningens midler. Notz-Stucki er desuden udvalgt fordi man besidder en særlig erfaring med afviklingen af kinesiske værdipapirer.

 

 

skybound

Gennem mange år har Skybound Capital’s afdeling i Hong Kong haft en stærk forbindelse til Lundgreen’s Capital. Skybound Capital er repræsenteret i en række lande verden over, men Peter Lundgreen fra Lundgreen’s Capital har specielt valgt at samarbejde med afdelingen i Hong Kong fordi man her har forvaltet kinesiske værdipapirer på dygtig vis gennem en årrække. Den nødvendige fortrolighed er til stede mellem Skybound Capital og Lundgreen’s Capital således, at man arbejder på samme kvalitative måde og har fokus på investorernes interesse.