contact@lundgreens.com
+45 70 26 88 55

Rådgivere

Lundgreen’s Capital har stiftet investeringsforeningen Lundgreen’s Invest – China. I kooperation med Skybound Capital, som er en mangeårig samarbejdspartner i Hong Kong, udarbejder vi investeringsforslag til Lundgreen’s Invest – China.
Direktør for Lundgreen’s Capital Peter Lundgreen har 30 års erfaring fra det internationale finansmarked og har opbygget sit netværk i Kina gennem de seneste 10 til 15 år. Peter Lundgreen har som en af ganske få europæere sin egen klumme i det prestigefyldte kinesiske økonomiske magasin Caixin (online) og er honorable fellow af tænketanken Asian Financial Cooperation Association – AFTT-komiteen. Herudover er Peter Lundgreen speaker på en række konferencer verden rundt om netop Kinas finansmarked.
Lundgreen’s Capital er repræsenteret i Asien. Hos Lundgreen’s Capital udarbejder man vurderinger af mulighederne i Kina og finder investeringsmuligheder. Lundgreen’s Capital bliver ofte nævnt for at være særlig god til at se trends i Kinas indenlandske økonomi før andre markedsdeltagere. Lundgreen’s Capital har Finanstilsynets tilladelse til at yde investeringsrådgivning.
Skybound Capital er en international agerende formueforvalter med egen kapitalforvaltning i Hong Kong. Kinesiske Theodore Qi Shou er direktør for afdelingen i Hong Kong og den ansvarlige samarbejdspartner med Lundgreen’s Invest – China. Skybound Capital har gennem en årrække forvaltet egne fonde og diskretionære investeringsmandater for investorer. I samarbejde med Lundgreen’s Capital udarbejdes der vurderinger af specifikke sektorer der anses som attraktive i Kina. Desuden kan Skybound Capital foretage virksomhedsbesøg i Kina på vegne af Lundgreen’s Invest – China, tilpasse taktiske allokeringer, og derudover er de præsent i den lokale åbningstid for Kinas børser.
Skybound Capital har tilladelse til at drive finansiel virksomhed i en række lande verden over.