contact@lundgreens.com
+45 70 26 88 55

Om os

Peter Lundgreen er grundlægger, ejer og hovedaktionær af Lundgreen’s Capital. Virksomheden har Finanstilsynets tilladelse til at yde investeringsrådgivning indenfor EU.
De kundesegmenter som Lundgreen’s Capital primært rådgiver er virksomheder, kommuner, regioner, fonde, organisationer og formuende privatpersoner. Ud over den klassiske investeringsrådgivning og strategisk rådgivning om risikostyring har Lundgreen’s Capital særlig indsigt i Kina.
Lundgreen’s Capital er repræsenteret i Asien og har desuden meget stærke relationer i Hong Kong og Kina. Lundgreen’s Capital er derfor i stand til at tilbyde rådgivning og indsigt om den kinesiske økonomi, de finansielle markeder og politik.
Baseret på 30 års erfaring fra de internationale finansmarkeder er Peter Lundgreen i landsdækkende medier hver uge omkring de finansielle markeder og Kina. Peter Lundgreen har en regelmæssig og fremtrædende plads i det danske medielandskab samt i førende internationale aviser og tv-kanaler. Herudover er Peter Lundgreen Honorable Fellow i tænketanken Asian Financial Cooperation Association – I komiteen AFTT
Lundgreen’s Capital udgiver en række meget læste nyhedsbreve og magasiner om det globale finansmarked. Desuden er Peter Lundgreen en ofte benyttet taler på ledende konferencer om finansmarkedet og Kina verden over.
Peter Lundgreen on LinkedIn