contact@lundgreens.com
+45 70 26 88 55

Om Peter Lundgreen

Peter Lundgreen er grundlægger og ejer af Lundgreens Capital. Virksomheden har Finanstilsynets tilladelse til at yde investeringsrådgivning indenfor EU.

De kundesegmenter som Lundgreen’s Capital primært rådgiver er virksomheder, kommuner, fonde, organisationer og formuende privatpersoner. Ud over den klassiske investeringsrådgivning og strategisk rådgivning om risikostyring har Lundgreens Capital særlig indsigt i Kina.

Lundgreen’s Capital er repræsenteret i Asien og har bl.a. sin egen økonomiske analyseenhed i Hong Kong og desuden har Peter Lundgreen meget stærke relationer i Kina. Lundgreen’s Capital er derfor også i stand til at tilbyde rådgivning og indsigt om den kinesiske økonomi, de finansielle markeder og politik.

Baseret på 30 års erfaring fra de internationale finansmarkeder er Peter Lundgreen i landsdækkende medier hver uge omkring de finansielle markeder og Kina. Peter Lundgreen har en regelmæssig og fremtrædende plads i det danske medielandskab samt i førende internationale aviser og tv-kanaler.

Lundgreen’s Capital udgiver en række meget læste nyhedsbreve og magasiner om det globale finansmarked. Desuden er Peter Lundgreen en stadig mere populær taler på ledende konferencer om finansmarkedet og Kina verden over.