contact@lundgreens.com
+45 70 26 88 55

Rådgivere

Lundgreen’s Capital har stiftet investeringsforeningen Lundgreen’s Capital – China. I kooperation med Skybound Capital, som er en mangeårig samarbejdspartner i Hong Kong, udarbejder Lundgreen’s Capital investeringsforslag til Lundgreen’s Capital – China.

Direktør for Lundgreen’s Capital Peter Lundgreen har 30 års erfaring fra det internationale finansmarked og har opbygget sit netværk i Kina gennem de seneste 10 til 15 år. Peter Lundgreen har så stærk en status, at han som en af de få europæere har sin egen klumme i det prestigefyldte kinesiske økonomiske magasin Caixin (online). Desuden er Peter Lundgreen speaker på en række konferencer verden rundt om netop Kinas finansmarked.

Lundgreen’s Capital er repræsenteret i Asien herunder i Hong Kong, hvor firmaet har sin egen lille analyseenhed. Hos Lundgreen’s Capital udarbejder man selv vurderinger af mulighederne i Kina og finder investeringsmuligheder. Lundgreen’s Capital er ofte nævnt for at være særlig god til at se trends i Kinas indenlandske økonomi før andre markedsdeltagere. Lundgreen’s Capital har Finanstilsynets tilladelse til at yde investeringsrådgivning.

Skybound Capital er en international agerende formueforvalter med egen kapitalforvaltning i Hong Kong. Kinesiske Theodore Qi Shou er direktør for afdelingen i Hong Kong og den ansvarlige samarbejdspartner med Lundgreen’s Capital – China. Skybound Capital har gennem en årrække forvaltet egne fonde og diskretionære investeringsmandater for investorer. I samarbejde med Lundgreen’s Capital udarbejdes der vurderinger af specifikke sektorer der anses som attraktive i Kina. Desuden kan Skybound Capital foretage virksomhedsbesøg i Kina på vegne af Lundgreen’s Capital – China, samt tilpasse de taktiske allokeringer, og er præsent i den lokale åbningstid for Kinas børser. Skybound Capital har tilladelse til at drive finansiel virksomhed i en række lande verden over.